Suuret vaatesivustot netissä

Jos pitää vaatteita ostaessa eniten siitä, että pääsee sovittamaan niitä, koskemaan miltä eri kangasmateriaalit tuntuvat, ja juttelemaan liikkeen myyjien kanssa, niin nettishoppailu ei ehkä ole silloin ”se oma juttu”. Niille ihmisille taas, joilla ei ole aikaa kierrellä vaateliikkeissä, saatikka äheltää hikisenä pukukopeissa, on suorastaan taivaan lahja, että netistä löytyy vaateliikkeitä joka makuun, ja kokoon.Vaatteiden palautus, on myös tehty nykypäivänä todella joustavaksi useimmissa nettikaupoissa. Palautusoikeus on usein 30 päivää, ja palauttaminen on maksutonta. 30 päivää tuntuu ehkä joistakin turhankin pitkältä ajalta, mutta ainakaan ei voi vedota siihen, ettei ehtinyt sovittaa vaatetta. Mikäs sen helpompaa, kuin kokeilla vaatteita rauhassa kotona, oman peilin edessä, silloin kun itsellä on parhaiten aikaa.Alla on listattuna vaateliikkeitä tietyillä hakukriteereillä:

  • Vaatteet miehelle: Jos etsit miehelle muodikkaita ja rentoja merkkivaatteita, niin Bronx on suosittu sivusto. Täältä löytyy myös muut asusteet ja kengät, jos kukkaron nyörit eivät ole tiukalla. Jos taas hakee tyylikkäitä merkkivaatteita, kannattaa vierailla täällä. Samalta sivustolta voit ostaa myös muut asusteet ja kengät. Kyseinen vaatekauppa, on tarkoitettu erityisesti isokokoisille miehille.
  • Vaatteet naiselle: Naisten vaatteita haettaessa, kannattaa suunnistaa paljon mainostetun Zalandon sivuille.
  • Tämä sivusto on siitä erinomainen, että sieltä löytyy vaatteet joka kukkarolle. Samalla käynnillä, saa tilattua myös muut asusteet sekä kengät. Suosittuja sivustoja nuorille naisille Nelly- sekä Gina Tricot -sivustoilta.
  • Asusteet: Netissä suurin osa vaateliikkeistä, tarjoaa myös asusteet muiden vaatteiden ohessa tilattaviksi. Valikoiman pitää olla mahdollisimman laaja, ettei asiakkaan tarvitsisi mennä kilpailijan sivuille. Todella laaja valikoima asusteita, löytyy Shopalike-sivustolta. Tuotteita voi hakea sekä värien että merkkien mukaan, hintahaarukka on myös laaja.
  • Vaatteet lapsille: Ehkä tunnetuimmat lastenvaateliikkeet ovat H&M ja Lindex. Myös Seppälä ja KappAhl ovat tunnettuja ja suosittuja lastenvaateliikkeitä. Kyseisissä liikkeissä on hyvä hinta-laatusuhde, mikä tekeekin osaltaan näistä vaateliikkeistä niin suosittuja.
  • Kengät: Useimmat vaateliikkeet myyvät myös kenkiä muiden vaatteiden ja asusteiden ohella, mutta pääasiassa kenkiin erikoistuneita nettikauppoja löytyy myös. Esimerkiksi Spartoo on iso kenkäliike, mistä löydät satoja eri tuotemerkkejä. Brandokselta löytyy myös monipuolisesti sekä urheilu- että vapaa-ajan kenkiä.

Koska kilpailu on kovaa eri vaateliikkeiden välillä verkossa, antavat monet liikkeet esimerkiksi 10 %: n alennuksen, jos teet oston heidän kauttaan. Kun klikkaat itsesi sivustolle, ponnahtaa eteesi ikkuna tarjoten alennusta, jos vain syötät sähköpostiosoitteesi kenttään. Jos lunastat kyseisen alennuksen, voit olla myös varma, että kyseinen liike muistaa sinua jatkossakin sähköpostin muodossa.