Hienoja lisätarvikkeita uudelle iPadillesi

Uuden iPadin käyttöä voit tehostaa monipuolisilla lisätarvikkeilla. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia käytännöllisiä lisätarvikkeita, joita voit käyttää iPadisi kanssa.

Kuoret ja suojakotelot

Kun haluat pitää huolta laitteestasi, on hyvä valita sille sopiva suojakotelo tai kuori. Kuori lisää laitteen käytön turvallisuutta, sillä se suojaa laitetta kolhuilta ja iskuilta. Näin suojakuoret lisäävät osaltaan myös laitteen käyttöikää ja minimoivat laitteen korjaukseen liittyviä kustannuksia.

Erilaisia suojakoteloita ja kuoria on markkinoilla monenlaisia. Laitteen suojauksen lisäksi niillä voi personoida laitetta, kun valittavana on eri värisiä tai eri kuoseilla varustettuja suojakuoria. Laitteesta voi näin tehdä oman näköisensä.

Lataustelineet ja latauspidikkeet

Latauspidikkeiden avulla asennat iPadin haluamaasi asentoon ja katselet helposti vaikkapa videoita, selailet uutissivustoja tai käytät suoratoistopalveluita samalla, kun lataat laitettasi. Pidikkeitä löytyy myös niin sanottuja passiivipidikkeitä, joissa ei ole latausominaisuutta.

Pidikkeiden avulla saat laitteesi haluaasi asentoon, ja voit samalla parantaa esimerkiksi työergonomiaasi, jos käytät laitetta työskentelyyn. Oikea laitteen asento vaikuttaa suoraan fyysiseen ergonomiaan ja samalla työhyvinvointiin.

Muita lisätarvikkeita

Lisätarvikkeiden määrä iPadeille on lähes loputon. Löydät iPadien lisätarvikkeisiin hyviä vinkkejä netistä. iPad itsessään on kätevä apuväline arjen pyörittämiseen. Lisätarvikkeilla teet sen käytöstä entistäkin kätevämpää ja sujuvampaa.

Lisätarvikkeet myös tekevät laitteen käytöstä monipuolisempaa. Voit valita omaan makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopivia lisätarvikkeita ja joko lisätä laitteen käytön ergonomiaa tai tehdä laitteesta enemmän oman näköisesi.