Luo entistä tunnelmallisempi ja kutsuvampi koti

Kodissa vietetään paljon aikaa, ja sinne on myös mukava kutsua perhettä ja ystäviä kylään. Siksi kodin on tärkeä olla viihtyisä ja tunnelmallinen.

Tunnelmaa voi luoda kotiin monella eri tavalla, ja pienet sisutusteot ovat helpoimpia tapoja piristää omaa arkea ja kodin yleisilmettä. Tässä artikkelissa kerromme vinkkejä siihen, miten luot omaan kotiisi tunnelmaa ja teet siitä entistäkin kutsuvamman sekä vieraille että itsellesi. Lue lisää, jos kodin sisustaminen kiinnostaa.

Koriste-esineillä kodista omannäköinen

Kodin tunnelmaa luot yksinkertaisilla asioilla. Koriste-esineet ovat näyttäviä tavaroita, joilla sisustat helposti kotiasi. Niillä voit luoda tunnelmaa, ja pieniä esineitä on helppo vaihtaa sesongin tai omien mieltymysten mukaan. Inspiraatiota koriste-esineillä sisustamiseen voit hakea erilaisia värisävyistä, rakenteista, pintamateriaaleista tai käyttää sisustuksessa apuna sesongin mukaisia teemoja. Laaja koriste-esineiden kirjo luo mahdollisuuksia tehdä kodista omannäköinen. Hankinnoissa tärkeää on hyvä valikoima netistä, sillä laaja valikoima antaa valinnanvaraa. Kurkkaa tarjontaa ja valitse omat suosikkisi.

Tekstiilit tuovat väriä kotiin

Tunnelmaa voi luoda myös sisustustekstiilien avulla. Tällaisia tekstiilejä voivat olla esimerkiksi koristetyynyt ja torkkupeitot, keittiöpyyhkeet sekä pöytä- ja lautasliinat. Uusimpia sisustustrendejä ja kauden teemavärejä käyttämällä luo helposti näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen. Tekstiileitä valitessa voi ja kannattaakin olla rohkea ja valita värisävyjä, jotka miellyttävät silmää. Pienet pöytä- ja lautasliinat voivat olla rohkeammassakin värisävyssä, kun taas suuremmat torkkupeitot ja koristetyynyt voivat toteuttaa hillitympää tyyliä. Toki koristetyynyilläkin voi leikitellä, ja sisustaminen saa olla hauskaa.